Destacats
Carret

Articles: 0
Preu: 0,00 €

Facebook


Butlletins

Per rebre el nostre butlletí només ha de proporcionar-nos el seu correu electrònic:Si pel contrari vol deixar de rebre el butlletí Ediwebshop introdueixi el seu correu aquí:
 

Els templers, guerers de Déu. Entre Orient i Occident

Els templers, guerers de Déu. Entre Orient i Occident
Joan Fuguet i Carme Plaza

PVP:

20 €
Ara fa 700 anys fou dictada la butlla papal que suprimia l’Orde del Temple. Els templers eren guerrers i dominaven l’art de la guerra. No només sabien organitzar les campanyes i dirigir els exèrcits, sinó que també eren enginyers militars capaços de construir màquines de guerra. Els calia, però, disposar de rendes, que obtenien gràcies a les deixes testamentàries i, sobretot, a través de les explotacions agropecuàries i les inversions immobiliàries a Occident.

El llibre Els templers, guerrers de Déu. Entre Orient i Occident estudia el Temple com un element integrat dins del moment històric en què es desenvolupà i així comprendre’n les circumstàncies polítiques, militars, econòmiques, religioses i culturals, especialment en relació amb la Corona catalanoaragonesa, un dels territoris més importants per a l’estudi de l’Orde gràcies al patrimoni arquitectònic i documental.

Els inventaris, per exemple, proporcionen una font inesgotable per conèixer la vida material dels templers i permeten descobrir que el Temple va anar abandonant els seus objectius
primers d’austeritat.

302 pàgines de text + 32 de fotografies en color

Joan Fuguet Sans és doctor en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, professor de les escoles superiors d’Arquitectura i de Conservació i Restauració i acadèmic corresponent de la Real Acadèmia Catalans de Belles Arts de Sant Jordi. Carme Plaza Arqué és llicenciada en Filologia Romànica, doctora en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, i catedràtica d’Institut de Batxillerat.

Matèries associades
Valoració


1 2 3 4 5


Els usuaris han votat aquest article


Per a votar l'article desplaça't sobre les estrelles de puntuació i selecciona el nombre d'estrelles
amb les que vols puntuar.Comentaris