Destacats
Carret

Articles: 0
Preu: 0,00 €

Facebook


Butlletins

Per rebre el nostre butlletí només ha de proporcionar-nos el seu correu electrònic:Si pel contrari vol deixar de rebre el butlletí Ediwebshop introdueixi el seu correu aquí:
 

Els Desvalls i Catalunya. Set-cents anys d'història d'una família noble catalana

Els Desvalls i Catalunya. Set-cents d'història d'una família noble catalana
Josep Fernández i Trabal

PVP:

28 €
Monografia històrica del recorregut de divuit generacions de la família Desvalls entre els anys 1283 i 1883 i la seva participació en els esdeveniments cabdals de la història de Catalunya. El lector es podrà endinsar en les aventures i desventures d’una família que van ser ministres del rei, alterosos cavallers de les terres de Lleida, senyors bandolers en els temps de l’Imperi hispànic, militars professionals al servei dels Àustria, herois de la guerra de Successió, exiliats austriacistes, nobles il·lustrats, contrarevolucionaris, carlins, senadors, mecenes i fundadors. En conjunt, l’obra ofereix una lectura de la història de Lleida, Barcelona i Catalunya vista per una família molt significativa i rellevant de l’alta noblesa del nostre país.

Josep Fernández Trabal és doctor en història medieval i Premi Extraordinari de Doctorat per la UB. En l’actualitat és el cap de l’àrea de Fons Històrics de l’Arxiu Nacional de Catalunya i professor És expert en els fons documentals privats, especialment els arxius nobiliaris, i ha publicat un gran nombre d’articles. S’ha dedicat a l’estudi de la societat catalana baixmedieval amb diversos llibres i articles història de la noblesa, moviments socials i tecnologia medieval.

640 pàgines
gener 2014
Tapa dura amb sobrecoberta
17,5 x 24,5 cm


Matèries associades
Valoració


1 2 3 4 5


Els usuaris han votat aquest article


Per a votar l'article desplaça't sobre les estrelles de puntuació i selecciona el nombre d'estrelles
amb les que vols puntuar.Comentaris 


Llibres relacionatsPVP:


20 €

Manual de nobiliària catalana
La nobiliària es construeix sobre tres pila... Detalls Afegir al carret
Novetat