Destacats
Carret

Articles: 0
Preu: 0,00 €

Facebook


Butlletins

Per rebre el nostre butlletí només ha de proporcionar-nos el seu correu electrònic:Si pel contrari vol deixar de rebre el butlletí Ediwebshop introdueixi el seu correu aquí:
 

Cuba i el catalanisme: entre l'autonomia i la independència

Cuba i el catalanisme: entre l'autonomia i la independència
Luís Costa

PVP:

8 €
El conflicte entre les propostes independentistes cubanes i la intransigent resposta espanyolista va servir de model per a posteriors rèpliques del nacionalisme espanyol als nacionalismes perifèrics metropolitans. En les primeres dècades del segle xx, el catalanisme —organitzat de manera molt efectiva per terres americanes— trobà acollida a Cuba i el món cultural i periodístic de l’illa se’n féu ressò. 

Lluís Costa, professor titular de la Universitat de Girona, és especialista en història de la comunicació i en l’estudi dels lligams històrics entre Cuba i Catalunya. Autor d’una quinzena de llibres, alguns d’ells de temàtica americana, ha participat en diversos esdeveniments científics i acadèmics celebrats a Cuba i ha impartit docència a la Universidad de Río Piedras, a San Juan de Puerto Rico. Dirigeix el Grup de Recerca «Comunicació Social i Institucional» de la Universitat de Girona.

Matèries associades
Valoració


1 2 3 4 5


Els usuaris han votat aquest article


Per a votar l'article desplaça't sobre les estrelles de puntuació i selecciona el nombre d'estrelles
amb les que vols puntuar.Comentaris 


Llibres relacionats

PVP:


8 €

La Cartoixa a Catalunya. Espiritualitat i senyoria
L’orde cartoixà té la sin... Detalls Afegir al carret
Novetat