Destacats
Carret

Articles: 0
Preu: 0,00 €

Facebook


Butlletins

Per rebre el nostre butlletí només ha de proporcionar-nos el seu correu electrònic:Si pel contrari vol deixar de rebre el butlletí Ediwebshop introdueixi el seu correu aquí:
 

El jazz clàssic i la seva història. Dels orígens a la Segona Guerra Mundial

El jazz clàssic i la seva història. Dels orígens a la Sego
Jaume Carb

PVP:

25 €
El jazz clàssic i la seva història: dels orígens a la Segona Guerra Mundial és el projecte editorial més ambiciós que s’hagi fet mai al nostre país sobre la història del jazz. Les històries del jazz que hi ha disponibles són traduccions d’obres nord-americanes de fa més de vint anys, i en castellà. Aquesta és la primera història que es fa a casa nostra, amb tota la bibliografia sobre el jazz posada al dia.
És l’estudi sobre un dels fenòmens musicals més rellevants de l’època contemporània i que ha marcat més l’esdevenir de la música des l’inici del segle XX. La seva entrada als plans d’estudis universitaris feia necessària una obra de referència que servís de visió general del fenomen i que plantegés una revisió, amb perspectiva, de les diferents lectures i aportacions historiogràfiques que han anat construint la història del jazz.
Amb l’oferta bibliogràfica disponible fins ara, era clar que hi havia una necessitat de dotar el lector interessat d’una eina que li facilités la localització d’una bibliografia bàsica especialitzada i d’una discografia completa i seleccionada i amb un text que servís de base per a l’estudi de la història del jazz.
La intenció d’aquest llibre, doncs, és servir d’eina per a l’estudi de la història del jazz — tant per a l’estudiant universitari com per al públic general seguidor del fenomen —, i alhora, és una revisió crítica sobre com s’ha escrit la història del jazz fins avui.
El jazz que ha despertat molt d’interès i ha tingut força arrelament a Catalunya, ja des que sonaren les primeres mostres de música moderna americana a Barcelona durant els primers anys del segle XX, necessitava un llibre com aquest, escrit en català. Així, doncs, s’omple un buit endèmic que semblava irresoluble, malgrat la implantació que ha tingut i té el jazz entre nosaltres.


Matèries associades
Valoració


1 2 3 4 5


Els usuaris han votat aquest article


Per a votar l'article desplaça't sobre les estrelles de puntuació i selecciona el nombre d'estrelles
amb les que vols puntuar.Comentaris